Saya

Stadparken+Varberga

2011-06-08 18:17:21 / 0 kommentarer ..


Hej mina läsare idag så drog vi till Stadparken till National dag eller vad nu den kallas,med sällskap av Emma och så fick vi så klart mer sällskap där av några vänner till,ja mycke folk och mycke värme riktig hottttt dag:D
haha för mycke var det oxå för att gick runt och kolla sen satt vi kolla på några som uppträda av dans och grejer,en av dom var Yodits pojkvän ja dom var så duktiga så fina dans.
Så har vi gått runt kolla förr tiden grejer och saker.
Ja det blev så varm tillslut gick vi och satt åt lite glass och umgås lite,ja sen blev det vidare till att vi planera att ska blir grill och softa utan för Yodit lgh i varberga.Så vi drog och handlade vid ica och förberedd lite.
Sen var var vi tvungen dra hem först och ta en dusch för att det var för varm och fixade lite somtam oxå som ska var med så klart till maten haha:P

Ja denna dag var riktig lång dag så efter man kom hem var helt slut haha,det blev juh att vi gick från varberga till hem,så det var bra så maten smälter med där hahaha så sover bra med nog.
Här kommer lite bilder.inte så mycke bra bilder det var från mobil,min kamera tog juh killen med sig:(


Haha ja som ni ser Emma försöker ta med bilder där:P

Kötttt somtam,sallad chips i love kött haha

Och lite vin ser ni där:P

Japp så har min dag varit riktig sköj det,har haft skit rolig dag.mycke skrattade och så fick vi jordgubb och grädde till efterätt blev ingen bild men men.
Ja nu är det klart om denna dag vi ses next timme=)


Kommentarer

NAMN:

EMAIL:

BLOGGADRESS:


KOMMENTAR:

Kom ihåg mig?
Trackback